Тепловоз logo ТЕПЛОВОЗ.COM


2010-06-22 : Mozgoeб Metaxyeвitch : слово 1.3


- Веселі дядьки в Колумбії, Мексиці, Болівії, Пакистані, Афганістані, Індії, Бірмі, Лаосі, Таїланді вирощують опій, коноплі та коку. Qui bono? Героїн нахімічили спеціалісти німецької фірми “Баєр”. ЛСД-25 – швейцарці з “Сандоз”. Qui bono? В 1993 році 98% валютного видобутку Болівії склав експорт кокаїнової сировини. Qui bono? За рік це все приносить 400 млрд. у.о. (8% світової торгівлі) Воістину “Не хлебом единым жив…”

- З економічної точки зору масова культура – дуже вигідне явище. Візьмемо власників найпотужніших транснаціональних корпорацій, сучасні P.R.-технології, додамо “дорослий” творчий колектив а може й цілий інститут, а надто і систему таких інститутів, майже невичерпні можливості багатомільярдного фінансування плюс політичні зв’язки на високому й дуже високому рівнях з відповідним “откатом”, і просте бажання простої людини “пожить всласть”. На разі маємо цільову програму розвитку принаймні окремо взятої держави. Звідси принцип і стиль життя, що старанно нав’язується з усіх масмедійних джерел усіма можливими способами.

- В даному випадку термін “нав’язується” має дуже глибоке значення. Масовий гіпноз і подальше глобальне зомбіювання на підкорковому і генетичному рівні. Тоді ми не вибираємо свою культуру.

- Тоді, хоча цього факту можна цілковито не усвідомлювати, в нас з дитинства вкладають – чуєте – старанно, послідовно, цілеспрямовано вкладають цеглу. З цієї цегли ми, начебто, маємо побудувати отой будиночок, оте дерево і оту дитину, про яких йдеться у відомій приказці. Отож спочатку нам прийдеться перебудувати все те, що в нас самих побудувала зовнішня культура. Мені можна зробити закид за “зовнішню”. Але вона таки зовнішня! В процесі соціалізації ми не усвідомлюємо тієї величезної кількості інформації. Ба – ми просто не знаємо про можливі наслідки, які може спричинити наше власне внутрішнє безладдя. Це, однак не стартовий майданчик для полювання на відьом в світовому мірилі. Це версія. Вона, як і будь-яка інша має свою контр-сестру. Сміливо можна говорити про надмірне від-акцентування окремих людських атрибутів задля гри на слабкостях людей з метою грошового збагачення.

- Нещодавно я дізнався про розцінки на просвітлення. 400 баксів і результат гарантовано. Я нічого не маю проти, всім потрібно жити. Але це наче торгівля індульгенціями. Стає прикро, що тебе вважають настільки неспроможним в пошуках, що пропонують “за певну суму” показати шлях. Навіть за руку взяти і підвести. “Батьку, а де море?” Несподіваним виявився фінал цієї історії. Певні обставини змусили двох людей – напевне – змінити ставлення до життя, місця в ньому східних практик, результату їх виконання. Хлопець кохав дівчину. Дівчина кохала хлопця. Хлопець займався крутими техніками, дійшов до шостого (!!! - це мегачєл, реально) ступеня. Хлопець бачив ауру, вмів читати думки, лікував накладанням рук... І одного чудового дня дізнався, що хворий на СНІД. Помер на протязі двох місяців, згорів, наче свічка. Дівчина не те щоб була у шоці. Вона трохи не втратила здоровий глузд. Просто до того всього просвітленого хлопчина дуже любив після роботи секс із проститутками та випадковими давалками. Отакої...




КОММЕНТАРИИ


griol211559   2010-06-22 16:34
3,14-3,14

олейна211591   2010-06-23 10:22
платоновы диалоги конопляного дискурса?

Mozgoeб Metaxyeвitch211704   2010-06-23 17:49
точно, олейна. прорывы в пятый контур сознания по сводной гипотезе Лири-Уилсона-Уилбера...

Rupor212324   2010-07-02 12:28
+2!


Оригинал текста - http://teplovoz.com/creo/17928.html