Тепловоз logo ТЕПЛОВОЗ.COM


2009-01-12 : Loffofora : Matchpoint


Ні, це не фільм Вуді Алена де один з головних героїв залишається непокараним …

Тут тільки один, єдиний герой - той хто використав свій матчбол.

Той хто не схибив…

Той хто змусив помилитися іншого…

Той на кого дивилася Фортуна…

Знаєте чим мені подобається теніс? Тим, що ти мусиш аналізувати свої помилки: технічні, тактичні, психологічні. А якщо ні - то пасти тобі задніх і ніколи не відчути смак солодкої перемоги. Всі хочуть перемагати в чому б то не було. І якщо в когось з приводу даної тези виникає бажання посперечатись значить він просто середньостатистичний лох, отак.

Матчбол – це коли все (майже все) вже зроблено для перемоги, залишається один виграшний розиграш, один крок до перемоги. Один розиграш – і ти переможець. І тут головне не піймати мандраж…

Мандраж охоплює спочатку розум, стається початковий стан паніки, потім ти це відчуваєш грудною кліткою, руки стають важкі а ноги неслухняні. Це початок страху, невпевненості в собі і якщо ти його не зупиниш – завалиться все раніше напрацьоване, збудоване, здобуте потом і і твоїм "сукабля".

Тож першопричиною всіх обломів в житті є страх. Згуби страх і тоді ти почнеш діяти! Страх перед всім і перед всіма. А найважливіше перед смертю. Що може бути страшніше за смерть? Це саме життя. Смерть то спокій – фертик. А життя то бурхлива річка, де на тебе чатують пороги випробувань, вдач і невдач, розчарувань і радості. І все це треба проплисти тільки заради того, щоб собою на долю міліметра обтесати каміння. Щоб іншим каплям (людям) було легше його долати.

І ти повірив в себе, твоє серце сповнене жагою до перемоги, мозок знає, що робити, руки вправно все виконують, а ноги вірна тобі опора.

GAME SAT AND MATCH – відрубав суддя.

Matchpoint взятий. Цілі досягнуто… Що далі?

Чи знаєте ви, що один розіграш м’яча в тенісі теоретично може тривати доти поки хтось не звалиться з ніг або не вмре від зневоднення організму. Ти можеш очікувати на помилку суперника (чи на Божу благодать) або ризикувати (брати свою долю і направляти) заради досягнення результату. Так і в житті – хтось чекає свяченого і поволі живе а інший ризикує ...

Останній матч-пойнт - стара з косою…

А до того, знайте, матч-пойнт ніколи не буде останнім…

А Дядько Фортунато веселий чувачелло – він любить рішучих…




КОММЕНТАРИИ


олейна149119   2009-01-12 13:35
Насправді, спдобався тільки оцей абзассс:

Чи знаєте ви, що один розіграш м’яча в тенісі теоретично може тривати доти поки хтось не звалиться з ніг або не вмре від зневоднення організму. Ти можеш очікувати на помилку суперника (чи на Божу благодать) або ризикувати (брати свою долю і направляти) заради досягнення результату. Так і в житті – хтось чекає свяченого і поволі живе а інший ризикує ...

Danna149129   2009-01-12 14:13
у кожного свій матч-пойнт... +

sandal149131   2009-01-12 14:22
заєбісь

молодчага, мені сподобалось

мені Клептон твої пісні нещодавно ставив
круто, хулі

тре буде дати країні дусту якось...

loffofora149139   2009-01-12 14:45
Бля хз от мені яке так собі - сандалю бля заїбісь а от то шо пре мене сандалю бля хуйня
ох етат сандаль бля
нусссс на то и тепловоз
а над песнями работаемь всьо будет чьотка
Клептон вчера заходил...
трахает кубанофф общих)))))))

Chinasky149188   2009-01-12 17:40
Нармальойок +0.75

x-ппп.aRt.i.3an150621   2009-01-28 16:31
Фантастика. Божественно. Прекрасно! Какие буквы, точки, запятые. Великий слог, Великого поэта! Плюс два? Ничтожные плебеи, как могли вы оценку ставить Богу всех пиитов, чья рифма, словно вырванное Горьким сердце Данко, озарило наш убогий сирый мир.

Спасибо Вам, великая Лаффора. Молюсь нижайше преклонив колени. И имя Ваше славится, и царство, прейдет на небе нам и на земле.
И иже, присно и во век веков!

нечитал

Шкалабалав154378   2009-02-17 13:27
Прочитал. Не люблю теннис.
Но что-то есть.


+1


Оригинал текста - http://teplovoz.com/creo/14783.html