Тепловоз logo ТЕПЛОВОЗ.COM


2007-02-25 : FISHka : Cтоянка Kymar Fati



( Хто читав І. Карпу зрозуміє. Не плагіат.)

Заправка "Залий мене". Хтозна який кілометр від Полтави. Два чувака тусують там, це робітники. Вони якісь дивні, гоміки, може, та впринципі не схожі. Навкруги пусто, спека, аж ваще жах, повсюду кущі полиньо-дустові-вонючі. Клас - шишасті. Суб клас - ву... Тьфу це вже біологія пряму ж. Так, запрпвка. Підїджа тачка. Ferrari F50, сірого кольору з відкидним верхом, з номерами "FUCK ME", афігеть просто. Чуваки непевною ходою, повилуплюючі очі ідуть туди. З тачіли виходить чуха, типу дівчина, вся такая из себяяя. Височенька, не коняка, гарненька:
Сонячні окуляри "ШМУЧЧІ" маде ін Zапоріжья.
Губна помада "ВАН ГОГ" маде ін Dонетск.
Хустка на шиї(по-людські носовий платок) "ХРАДА" маде ін Кобиляки.
Кофта "ПИСЕЦЦ" маде ін Турція.
Спідниця джинсова "КОРЕЙСКИЙ РИНОК" маде ін Fіладельфія.
Шлёпки "I HAVE NOT STYLE" маде ін Киїффф.
____Опис чуваків:
Комбінізон 2шт. "ВАСЯ ПУПКІН ІНКОРПОРЕЙТЕД" спеціально для "Залий мене".
Футболка 2шт. "СЕКОНД ХЕНД" маде ін Sкотланд.
Кросівки 4шт. "ХТОЗНА ЯКА ФІРМА ШИЛА".

Вийшла, така на понтах, крутить попкою. Курить цигарку "DaviКОТОFF". Її біляве, бляндінка значить, волосся розвівається на вітрові, хода адд бедра...мммм...Плює на асфальт і каже, не на нашій мові, японка наверноє:"Гів мі benzin"("Заправте будь-ласка"). Чуваки потерялісь, но один знав трохи японську, каже:"Гів ас".("Дай краще нам"). Не, вони не гоміки))) Тьотка, зразу не поняла, акцент у чувакак не зрозумілий. А ті гади ждуть, но всёровно вони непевні. Одного шата, якісь очі червоні ппц. Другий ще так, но теж не подарочок, дивиться постійно по-сторонам, шуганий якись. Вона каже:"ОК. Ай гів ас, бат ві гів мі фрі benzin, ок?"("Ми потрахаємось, але за халявний бензин, згода?") Ті пока поняли, шо вона там сказала, а потім либи до вух:"Єс, єс!!"("Ага, ага") Пішли чуваки до кімнати з дівахою, уже напівголі................ну блін одного вже почало попускать, другому шось затошнило, японка зникла, бабла в касі немає. Чуваки у жопі. Невідомо, була дівка там чи ні...Але де бабло? І що-то за носовий платок "ХРАДА"?. Ото, малята, нічого курити на робочому місці кущі полиньо-дустові-вонючі))))




КОММЕНТАРИИ


Шкалабалав103485   2007-02-25 15:31
Хто такий І.Карпа?
Що вони палили: афганку чи північянку?
Є багато народу що, дують на робочому місці.
На лохів і японка наїде.
Може дійсно, краще буде про пиво, футбол, театр та портвейн, або, ще про когось, а то все: "Джа пустить трамвай из болота в рай", "Джа дасть на всё".

FISHka103508   2007-02-25 19:50
2 Шкалабалав ммм..я нічого не зрозуміла,шо ти хотів сказати.Хотя нє брешу---> шо розповідь гамно(пробачте) я зрозуміла,це за мій комент про твій вірш??Я й найсправлі ненавиджу типу японо-китайські чи які там вірші)))Карпа це блін Карпа,почитай,якщо хочеш www.natio.org.ua/component/option,com_remository/Itemid,44/func,select/id,3/

Шандрук103514   2007-02-25 20:30
нічо так, жваво. не плагіат. взагалі будь-які власні ідеї виробляються з перекручених м"ясорубкою чужих думок тому ніколи не треба боятися запозичень.

Gurgen103527   2007-02-26 12:05
FISHka ты шебутная как Пеппи - Длинный Чулок.
И креотивчик у тебя в теме.

Шкалабалав103529   2007-02-26 12:47
То є шифровка, а комент про вірш тут ні до чого.
Просто виникли питання та декілька спостережень. Побажань.
P.S.Круто японка кинула двох лохів!ЙО!)))


Оригинал текста - http://teplovoz.com/creo/10942.html