тепловозтепловоз.com

выйди за пределы восприятие без границ


В Тамбуре

19:53 griol: так, запам...
21:23 Казлец: ---stenis1...
10:09 Bief: В Медузки ...
20:48 Chinasky: ---pliker ...
09:41 wdr: ---Chinask...


В Камментах

00:52 То шо про мене ... к Maksim Usachov: Мудрый монах и ...
01:12 Chinasky к Chinasky: Інколи
23:28 Gurgen к Юрий Тубольцев: Парадоксальные ...
14:14 Сплюшка к Chinasky: Інколи
23:54 Казлец к Чайка: Медведица


Вход
ник:
пароль:
Забыли пароль? Регистрация


Отдельные вагоны

Литконкурсы

Спам Басаргина

Багаж

Предложить в Лучшее

Книга ЖиП

...ДИЗМ

Автобан

Вова, пошел нахуй!
Последнее: 2023-06-02 08:30
От Ооо

Спецтамбур для объявлений
Последнее: 2019-09-30 15:38
От Шкалабалав


Сейчас на сайте зарегистрированные:




Наши кнопки
ТЕПЛОВОZ.COM: Восприятие без границ!

Добавь кнопку Тепловоза на свой сайт!

Укр>Рус переводчик

Лента креативов
11 окт 2005 Мосей: Пьянь (15)    
10 окт 2005 СтейК: Кусь! (10)    
10 окт 2005 Шандрук: О! (19) ... (3)    
10 окт 2005 DakoTTa: Один вопрос. (27)    
10 окт 2005 жендос: Эпидемия (20)    
10 окт 2005 Bief: *** (34) ... (1)    
10 окт 2005 Taiki: Ныне... (9)    


В Отстое добровольно

ОТСТОЙ2005-10-10 : tearaway_Tea : Аксіорема версия для печати печать с комментами

Вступ.
Хм, як всім відомо ісунє золоте правило "З двох людей любити може тільки один" (Я його перший раз прочитав в книжці Паланіка - Невидимки). До цього у мене були схожі роздуми, а також натяки.. але в такому явному вигляді і чіткому трактуванні це правило мені розкрив саме Чак..

Суть проблеми.
Так от, суть в такому.. Як же тоді жити з таким правилом?.. Погодитись і спокійно пройти далі невиходить.. Адже тема, м’якокажучі, одна з найважливіших в житті.. Як некрути, а будеш в когось закохуватись, або в тебе, мабуть навіть одружишся. І що, все життя відчувати чиюсь любов і тільки погоджуватись?? (тіпа класичний варіант стосунків, мені так казав відчим.. тіпа дівчина повинна нєімовірно кохати, а хлопець повинен з цим всім погоджуватись). Ну або самому втратити голову, і через рожеві окуляри, просто небачити ті аспекти, які посуті без кохання були б причинами розриву стосунків. Перспективи ці посуті ніфіга неперспективні.. Адже кожен хоче любити сам (хто нехоче, просто або недоріс або просто фрігідний нігіліст), а коли любиш сам, як не диивввнноо=) очікуєш взаємність.. Яка впринципі і неприходить.. так як є золоте правило.. Або, комусь напевно здається, що приходить, але то просто інші симптоми...

Можливість вирішення?
Так що ж блін робити? питають ті що проникнулись.. І думають "цей чувак не шарить, просто у нього небуло тієї самої любові" люди, які просто впевнені (наївні), що у них все нормально з дівч./хлопцем. (хоча впринципі є і така можливість, так як правило можна ж обманути ;-))

Я собі надумав декілька варіантів:
- Все ж таки незважати на проблематику. Любити сильно, тіпа жертвєнно і всьо такоє. Навіть якщо відчуваєш, що можливо партнер не настільки проникнувся ситуацією, як ти=). (У мене є декілька знайомих пар, які мають стосунки приблизно за таким сценарієм).

- Другий варіант (його навіть відчув я в повній повноті). Коли є людина, яка тобі каже і підкріплює справами, що вона тебе любить. Ну і звісно, по золотому правилу, ти невідчуваєш так багато до неї, як навіть хотілось би!.. (далі спробую проаналізувати чому). Тут є два варіанти, забити на ті можливі (щасливі для тебе) варіанти в примарному майбутнєму і просто віддатись в обійми цій люблячій тебе істоті. Ну і як завжди другий варіант, покинути.

Все це фуфлижні чесно кажучі сценарії.. І небажаю нікому на таке попастись.. Тепер гвіздь програми, самий актуальний і справедливий варіант, в якому задовільняються обидві сторони. І який впринципі і можна назвати дуальною мегалюбовью=), а не просто любовью, як в золотому правилі. Його можна охарактеризувати одним терміном - БОРОТЬБА.. Немає боротьби немає життя.. Я майже впевний (в даний момент), що правило можна побороти тільки таким чином.. Коли обидві людини борються між собою.. Сьодні один кохає більше, а завтра другий.. Постійна інтрига.. Постійне відчуття руху.. Тільки так.. І ніколи так не буде, що в один і той же момент часу ДВІ ЛЮДИНИ ВІДЧУЮТЬ ВЗАЄМНЕ ВІДЧУТТЯ.. Все це може бути тільки в розрізі якось проміжку часу, шляхом складання екстремумів)..

Звісно, це самий важкий шлях, і по ньому йдуть мінімальна кількість людей. І все ж таки можна іноді побачити на вулиці. Якогось старика з бабусєй, яки мило йдуть за ручку і у них на обличчах написане одне: Ми перемогли разом!....


П.С. Після ще одного прочитання знайшов декілька протиріч.. Але просто через неформальне викладання і швидкість.. Впринципі тему варто продовжити.. Як мінімум неосвітлене питання - при яких умовах може з’явитись бажання боротись!?.. (Впринципі відповідь мабуть така: якщо той хто перший почав любити, дає можливість і шанс це зробити іншому).

UPDATE:
Поки сходив в туалєт додумав:
"Впринципі весь текст можна інтерпретувати одним абзацем:

В один момент часу "з двох людей може любити тільки один". Справжня любов, це коли на деякому часовому проміжку дві людини активно міняються ролями. Вміти любити, це значить, вміти дати можливіть іншому тебе полюбити, а потім помінятись з ним місцями.."


Голо-совалка
Правила

+2Шедевр! Одно из лучшего здесь!
+1Понравилось
+0.5Что-то есть
0Никак
-0.5Хуже чем никак
-1Отстой
-2Пиздец, уберите эту хуйню с Тепловоза!


! Голосование доступно только авторизованным пользователям






КОММЕНТАРИИ


 desota  1   (57161)     2005-10-11 23:22
не согласна!
человек вообще любит на самом деле свои же мысли, чувства, ощущения, которые вызывает "любимый" человек, поэтому любить могут оба одновременно



НУ ЧТО?

Отправлять сюда комменты разрешено только зарегистрированным пользователям


ник:
пароль:
Забыли пароль? Регистрация
Вход для Машиниста Tепловоза
©2000-2015 ТЕПЛОВОZ.COM