тепловозтепловоз.com

выйди за пределы восприятие без границ


В Тамбуре

19:53 griol: так, запам...
21:23 Казлец: ---stenis1...
06:57 00923007101027: Hi Allo...
10:09 Bief: В Медузки ...
20:48 Chinasky: ---pliker ...


В Камментах

01:12 Chinasky к Chinasky: Інколи
23:28 Gurgen к Юрий Тубольцев: Парадоксальные ...
14:14 Сплюшка к Chinasky: Інколи
23:54 Казлец к Чайка: Медведица
00:56 Chinasky к Chinasky: МаНтРа


Вход
ник:
пароль:
Забыли пароль? Регистрация


Отдельные вагоны

Литконкурсы

Спам Басаргина

Багаж

Предложить в Лучшее

Книга ЖиП

...ДИЗМ

Автобан

Вова, пошел нахуй!
Последнее: 2023-06-02 08:30
От Ооо

Спецтамбур для объявлений
Последнее: 2019-09-30 15:38
От Шкалабалав


Сейчас на сайте зарегистрированные:




Наши кнопки
ТЕПЛОВОZ.COM: Восприятие без границ!

Добавь кнопку Тепловоза на свой сайт!

Укр>Рус переводчик

Лента креативов
8 фев 2006 Бэд Минтон: Жаль (6)    
8 фев 2006 sandal: Есть те (5) ... (1)    
8 фев 2006 Tony: Я вещь (6) ... (2)    
-> 8 фев 2006 Sart: Екзистенція животіння (1)    
8 фев 2006 октябрь: до свидания (8)    
8 фев 2006 Алекс: Горячка белая. (4)    
8 фев 2006 Басаргин Сергей: Святое проротчество (8)    


КРЕО2006-02-08 : Sart : Екзистенція животіння версия для печати печать с комментами

Як так можна? Cogito ergo sum, чи навпаки? Чому не є можливим знайти сенс у власному житті? Чому, як тільки знаходиш його – одразу втрачаєш, і життя перетворюється на існування? І тоді до голови лізе одна й та сама екзистенціально-напівп’яна думка – так не можна, і так, а так – не треба, а ось так – взагалі неправильно, а так – правильно, але неможливо… Отже, я добре знаю, як не можна, не треба і не можливо вчинити. Але, разом з тим, не маю жодного уявлення про те, що ж ТРЕБА зробити, ЩО ВДІЯТИ.
Я вчу інших. Але я не насаджую власних думок (бо ідіотів в світі й так досить), а лише руйную неправильні, безсенсовні й помилкові стереотипи. Примушую дивитись на світ «широко закритими очима». Роблю людей схожими на себе. Адже тоді, коли внутрішній світ мого співбесідника розвалюється на очах, коли його чітко виважену, роками перевірену позицію вщент спалює полум’я його власних сумнівів, коли він усвідомлює сам свою помилку, на руїнах світу, посеред диму постає Пустка, що тепер вічно спонукатиме його до пошуку. І саме в такі моменти на мить я бачу в його очах самого себе.
Гортаючи сторінки власного життя, приходжу до висновку, що це – лише документальне ствердження екзистенції животіння, історія хвороби. Негалюцинуюча шизофренія, викладена на папері в 365 різних варіантах. А можливо, це просто поновлення старого діагнозу – СДП.
Cogito ergo йолоп. Sum ergo ще більший йолоп. А що поробиш? Хіба що стати відлюдником, аскетом. Але я вже давно став ним. Як тільки усвідомив безсенсовність власного животіння, я вступив у Мале Коло. Я існую серед людей, але навіть серед багатотисячного натовпу – я один. І не вбачаю в цьому ані доброго, ані поганого, і взагалі, ніякого глузду. Як і в натовпі. Як і натовп той. Довбаний. Таке одинацтво рано чи пізно набридає по самісіньке не хочу, як і клятий той пошук. І хочеться спокою. Абсолютного, як на цвинтарі, і непохитного, як ідіотизм. Але моє життя і так спокійне, як сон кілера-пенсіонера. З’являється бажання Хаосу. Але нащо він мені? Адже послідовність подій екзистенції мого животіння й так вкрай невпорядкована.
Сам не знаю, чого хочу й чого прагну. Не знаю, що робити, що думати, про що мріяти… Єдині дві речі, яких я певен – це по-перше, я знаю, що ані чорта я не знаю (Аристотель, здається), і по-друге, маємо те, що маємо (це вже Кравчук, перший верховод Хохлостану). Мене цілком влаштовує перше, але аж ніяк не друге. Мені потрібна істина. Омар Хайям сказав, що істина- в вині. Збрехав, хачик нещасний. Нема її там. Єдине, що є – це Пустка, що спонукає до пошуку, незважаючи на те, хочеш ти того, чи ні, та безмежна екзистенція власного животіння в часі-просторі…


Голо-совалка
Правила

+2Шедевр! Одно из лучшего здесь!
+1Понравилось
+0.5Что-то есть
0Никак
-0.5Хуже чем никак
-1Отстой
-2Пиздец, уберите эту хуйню с Тепловоза!


! Голосование доступно только авторизованным пользователям







Sart пишет:

Вырываю...
Екзистенція животіння
Последний



КОММЕНТАРИИ


 Чайка  1   (69660)     2006-02-08 16:35
Мабуть ми усі думаємо про одне й те ж саме, але ні з ким про це не розмовляємо, бо впевнені - не зрозуміють... І немає більше сили так жити, бо ніде не буде спокою. Людина - дивна істота. Приречена на довічний пошук. І хоче вона вхопитися за це невловиме примарне, і от здається їй, що вже вхопилась, тільки від її дотику ця примара, цей сенс життя, розпадається, тане у безмежному просторі. І усі ми одинаки Малого Кола. Свободные радикалы. Неприкаянные души, ищущие то, не знаю что и растратившие в этом поиске все свои силы. Спасибо. В самое сердце...



НУ ЧТО?

Отправлять сюда комменты разрешено только зарегистрированным пользователям


ник:
пароль:
Забыли пароль? Регистрация
Вход для Машиниста Tепловоза
©2000-2015 ТЕПЛОВОZ.COM