тепловозтепловоз.com

выйди за пределы восприятие без границ


В Тамбуре

19:53 griol: так, запам...
21:23 Казлец: ---stenis1...
10:09 Bief: В Медузки ...
20:48 Chinasky: ---pliker ...
09:41 wdr: ---Chinask...


В Камментах

00:52 То шо про мене ... к Maksim Usachov: Мудрый монах и ...
01:12 Chinasky к Chinasky: Інколи
23:28 Gurgen к Юрий Тубольцев: Парадоксальные ...
14:14 Сплюшка к Chinasky: Інколи
23:54 Казлец к Чайка: Медведица


Вход
ник:
пароль:
Забыли пароль? Регистрация


Отдельные вагоны

Литконкурсы

Спам Басаргина

Багаж

Предложить в Лучшее

Книга ЖиП

...ДИЗМ

Автобан

Вова, пошел нахуй!
Последнее: 2023-06-02 08:30
От Ооо

Спецтамбур для объявлений
Последнее: 2019-09-30 15:38
От Шкалабалав


Сейчас на сайте зарегистрированные:




Наши кнопки
ТЕПЛОВОZ.COM: Восприятие без границ!

Добавь кнопку Тепловоза на свой сайт!

Укр>Рус переводчик

Лента креативов
21 янв 2005 Aiwentoor: Рассказ о гусях, Васе, Пете, огурце, и п... (10)    
20 янв 2005 murdersdept: пригоди у чотиривимірному(4)просторі (13)    
20 янв 2005 murdersdept: Монографія,і ще щось.... (7)    
-> 20 янв 2005 murdersdept: РУХЛИВОСТІСТЬ (5)    
20 янв 2005 murdersdept: DOG'S BREAD,злобний місяць (22)    
20 янв 2005 murdersdept: Accident,хребетна фауна Старого села,чот... (6)    
20 янв 2005 miroir de lac: джин (12)    


КРЕО2005-01-20 : murdersdept : РУХЛИВОСТІСТЬ версия для печати печать с комментами

фрагмент збірки “кримські хУйні”




увага!ця штука грузить мозги psichadel-noise

Рухливостість
І булькання вгвинчувалося у чорну спіраль.Тривожно, сблиск за зблиском,воно міняло свої пірамідки.Це був навіжений фактор, що не давав спіралі викрутитися.Тривало він продирав крізь ущелини пірамідок чорної спіралі свої волокнища, теліпав ребрами паралепіпеда та незадоволено розпоясувався. Хвалькуватости фактора не було меж.Булькання з щебетанням невблаганно проїдало вхід,перетворюючи чорну спіраль у телефонний кручений шнур.Мляво спіраль утворила бруньки й спробувала арифметично ПРИСКОРИТИСЯ, аби не стати телефоном і не відповідати на докучливі дзвінки.Але тут булькання гострувато затріпотіло
кулястістю і розтерзало себе на крапочки. Крапочки прийнялися утворювати почерк із циліндрично товстих символів, що спробували догвинтити чорну спіраль, мукоїзуючи хрумтячу зернястість.Мука з терпкістю перекручувалась у чорній спіралі, логічно перетворюючи її на млин або на спантеличеного дерев’яного пропеллера.Цей пропеллер тримав на льоту дирижабль,який ніс на собі дирижабль.Дирижабль доніс дирижабль до складу і лишив там,вертаючись назад.Але от біда-дирижабль вернувся назад все-одно несучи дирижабль, бо він сам був дирижабль. І скільки разів він не розгружався, дирижабль все-одно був при ньому.Врятував ситуацію пропеллер, будучи водночас млином.Він апатично затріпотів квадратністю і розтерзав себе на дірочки. Спантеличений дирижабль, нарешті відрізнивши себе від себе з дірочками у пропеллері, припинив безцільно літати і розгружатися.Балони з рідким гелієм у його утробі зачесались з подвоєною силою.І він чхнув ромашками й пір’їнами у вихлопний газ, що кружляв над зацикленим небом.Воно міняло свої пірамідки.Також по небу снували абсолютно квадратні танки і падали на замерзлі озера,щоб там повоювати. Вони собою задівали пропеллери млина, доводячи молотіння муки до швидкого екстазу.Широчезні унітази,як метастази булькання, нагло постачали воду млинові і той, скавулячи, мов дельфін,не витримував швидкого темпу роботи.І тоді булькання,скориставшись умопомєшательством млина, додала ще хрумтячої зернястости, літаючих танків і води з широчезних унітазів, щоб млин, або спіраль, захлинулася від різких обертів.Тоді чорна спіраль спробувала вижити й нову поміняла свої пірамідки.Булькання не ловило гав і теж робило це. Зациклене небо,помінявши пірамідки швидше за всіх,автентично засекретилось,бо стало УЛЬТРАШВИДКИМ. Тепер йому не були страшні асфікції.І воно могло РУХАТИСЬ без застороги.Пірамідки чорної спіралі лабіринтизувалися і створили сітчастий дахоподібний ромбик.Він своєю двосторонньою пірамідоподібністю прискорив процес пірамідизації.В цю секунду булькання нащупало пульсації на куті ущелини пірамідок й щосили почало тормозити.Його бульбашки трішки теліпнулись й гепнулись на всю катушку.Відбувся колапс і чорна спіраль ЗУПИНИЛАСЬ.ЇЇ тільце скривилось і вона стала телефонним шнуром. Розправившись зі спіраллю,булькання тріумфально зашелестіло кіптявістю,але ненаситно оглянулось.Поруч снували зовсім юні лижі.Вони бігали ПРИСКОРЕНО, що возбудило булькання до кипіння.Таких ПРУДКИХ вона ще не гвинтила.Юні лижі і не думали міняти свої пірамідки.Булькання, не довго думаючи, подзвонило по телефон- ному шнуру і запросило лижі на пікнік коло кущиків, обіцяючи показати млин, почастувати мукою й покатати на абсолютно квадратних танках по дирижаблю.В разі потреби слабонервні лижі могли використати широчезні унітази та подзвонити по телефонному крученому шнуру у лікарню.
Лижі стрімголов осідлали рожевий сніг й зачудовано погнали на гостинне запрошення.
Вони апетитно з’їхались на зустріч з бульканням і в нього з бульбашок потекли слинки.Воно приготувалось ТОРМОЗИТИ.Але раптом неясний здогад майнув у булькання.Воно витріщило пузирі на лижі й втюпилось
пузирями на сліди на снігу.Лижі рухалися по пірамідальній лижні.Вони були пірамідками пірамідок!!!!!
Офігєвше булькання втратило дар мови.Лижі врозсипну наступали,створюючи відступ у тил.Булькання тут же вгвинтилося в полосатий сніг,уникаючи асфікцій.Але пастка вже розмножилася-лижі звірським закатулянням оточили булькання,ЗНЕРВУВАВШИ його.І що найстрашніше-РОЗІГНАЛИ його,й булькання, не бажаючи собі позору і не знаючи виходу з ситуації,САМОЗУПИНИЛОСЬ.Тепер лижі могли використати пузирі булькання на свій лад, перетворюючи їх на смачне морозиво і радіючи, що булькання не здогадалось ЗАСПОКОЇТИСЬ. Тоді би пузирі булькання закип’ятили би полосатий сніг,утворився би вихор - й булькання змогло би втекти в дирижаблі НЕРОЗІГНАНИМ.І навіть змогло би з дирижабля спробувати загвинтити зациклене небо, хоча це вважалося кощунством і призвело би до зацикленої тормознутости,і наслідки могли бути дуже глинисті.....
А тепер лижі могли розциклити зациклене небо, бо вони не порушували правил,а не гвинтити його.
Для цього в них вже був і дирижабль,і телефонний кручений шнур,і пірамідальнісь.І вони бути ситі смачним морозивом з пузирів.Тоді лижі взмахнули на дирижаблі догори й позвонили зацикленому небу по телефону. Коли ж небо стало відповідати юним лижам громом і блискавками,лижі вивели кручений телефонний шнур на дирижабль і той нехотячи став громовідводом.Обвуглився піском пропеллер,або млин, плюнувши мукою на всі сторони, дирижабль розвозькався по швах, гублячи абсолютно квадратні танки.Але ціль була досягнута. Блискавка розгубилася по нетрях дирижабля й втратила гром.І тоді з останніх сил юні лижі зпірамідились через кручений шнур через грім зацикленого неба з його пірамідками.Утворені пірамідні пірамідки пірамідок поміняли свої пірамідки,і поміняли їх на шоколадні газети.Небо поетично розциклилось.Унітази загорланили.
Всі почали міняти свої шоколадні газети-бо прийшла свобода!І все вібувалось так непередбачувано ШВИДКО, що лижам довелось по крученому телефонному шнуру подзвонити в лікарню.
Трубку підняла бетонна поляна.
Бетонна поляна,де відбувалась вся ця драма, термометрично перевірила усіх вищезгадних дійових осіб на предмет БІЛОЇ ГАРЯЧКИ.Але бутерброди,з яких складався цей неймовірний всесвіт,працювали без збоїв.Все було у межах прийнятного і все,що відбувалося-було нормальним!Рухливостість тріумфувала.

Черкнули олівці графітом
в реакторі у нашої АЕС
свобода всім паралепіпедам!
Рухливостість-це мир і атомний прогрес



....і взагалі,можна ж у футбол і на водоспаді грати.
тільки мяч має бути на антигравах,і його повинні весь час знизу підкидати


Голо-совалка
Правила

+2Шедевр! Одно из лучшего здесь!
+1Понравилось
+0.5Что-то есть
0Никак
-0.5Хуже чем никак
-1Отстой
-2Пиздец, уберите эту хуйню с Тепловоза!


! Голосование доступно только авторизованным пользователям







murdersdept пишет:

практичний снаффінг
любимому деканові :-)
$TRVX
пригоди у чотиривимірному(4)просторі
Монографія,і ще щось....
РУХЛИВОСТІСТЬ
DOG'S BREAD,злобний місяць
Accident,хребетна фауна Старого села,чотири стихії


murdersdept отстаивает:

про гудзя і гнатушку
пишу все что у меня в голове.....
пиздец!!
Ісус Христос
Епическое ебалово
Деньнародження{Варіант 1}
ХАМ
MATRIX:CONTRREVOLUTION текст-пранк
на грани хуйни халявноъ ы творчоы
поманьячим....бо мусим
Свобода извилины нах
Гимн Украины



КОММЕНТАРИИ


 Иван Тварин  1   (28869)     2005-01-20 20:04
Не читал, после других двух. Видимо, неизлечимо.
Х
У
Е
Т
А
|
Х
У
Е
Т
!
(С) Иван Тварин.

 murdersdept  2   (28883)     2005-01-20 20:18
больной ты.........

 Иван Тварин  3   (28901)     2005-01-20 20:47
*murdersdept
Да! Грипп пошёл... Ну, дак, я народными методами... Сегодня уже лучше.

 murdersdept  4   (28907)     2005-01-20 20:58
закрой глаза,зашей их,и щупай одно говно-
неуважение к чужому труду пригодиться тебе
скорее всего в колонии
(там тоже лентяи сидят)-которые слишком много пиздят

 стрелочник  5   (29086)     2005-01-24 12:10
вот она - настоящая Свобода!
Всё можно!!! И не ебёт! Или даже вот так - "Ниибьот!!!" А потомучто водки много у нас, колёс и всего такого, что башню напрочь сносит, и тогда все боятся и думают: "во, бля отморозки"



НУ ЧТО?

Отправлять сюда комменты разрешено только зарегистрированным пользователям


ник:
пароль:
Забыли пароль? Регистрация
Вход для Машиниста Tепловоза
©2000-2015 ТЕПЛОВОZ.COM