тепловозтепловоз.com

выйди за пределы восприятие без границ


В Тамбуре

06:57 00923007101027: Hi Allo...
10:09 Bief: В Медузки ...
20:48 Chinasky: ---pliker ...
09:41 wdr: ---Chinask...
16:49 pliker: ---Chinask...


В Камментах

01:12 Chinasky к Chinasky: Інколи
23:28 Gurgen к Юрий Тубольцев: Парадоксальные ...
14:14 Сплюшка к Chinasky: Інколи
23:54 Казлец к Чайка: Медведица
00:56 Chinasky к Chinasky: МаНтРа


Вход
ник:
пароль:
Забыли пароль? Регистрация


Отдельные вагоны

Литконкурсы

Спам Басаргина

Багаж

Предложить в Лучшее

Книга ЖиП

...ДИЗМ

Автобан

Вова, пошел нахуй!
Последнее: 2023-06-02 08:30
От Ооо

Спецтамбур для объявлений
Последнее: 2019-09-30 15:38
От Шкалабалав


Сейчас на сайте зарегистрированные:




Наши кнопки
ТЕПЛОВОZ.COM: Восприятие без границ!

Добавь кнопку Тепловоза на свой сайт!

Укр>Рус переводчик

Лента креативов
20 мая 2010 [Имя было скрыто] олейна: “С понтом под зонтом... (42) -0.14 (15)    
20 мая 2010 [Имя было скрыто] nonhuman-girl: Я сумую без тебе… (15)(11)    
20 мая 2010 ясмаленькойбуковки: smelloсти (33) +0.93 (12)    
-> 20 мая 2010 Mozgoeб Metaxyeвitch: слово_1.2 (5) ... (2)    
19 мая 2010 [Имя было скрыто] БТ: В мае. (10) -0.2 (9)    
19 мая 2010 sandal: Заметки в реальном времени 2 (21) +0.16 (16)    
18 мая 2010 [Имя было скрыто] afftar-ka: Не боюсь. (15) +1.1 (18)    


КРЕО2010-05-20 : Mozgoeб Metaxyeвitch : слово_1.2 версия для печати печать с комментами

― Якщо роздягати особистість – живу особу+уявну особу – підступно стягаючи з її підступних плечей та кличних форм одяг невідповідності, те, що залишається мовчки спостерігати – активується – activate – у сприйняття несподіваною несподіванкою. Несподіванка – це невимушено, від щирого серця. Несподівано – без сподівань, без надії, dum spiro spero, тобто альтруїстично, без очікуваного результату оточуючого середовища у вигляді уваги.

― Акцент на власному запропонованому аспекті світу – на актуальній активності себе у момент просторово-мімічно-емоційного поведінкового прояву назовні та усвідомленого емоційно-чуттєво-інтелектуального свідчення-для-себе – атавістичний стереотип минулого. Тут-і-тепер буття окремо та тут-і-тепер буття разом; колективний та індивідуальний вектори діяльності – вони можуть бути паралельними, і можуть зливатися в один, а не протистояти один одному у дихотомічному діалектичному протиставленні – це співпраця, єднання, гармонія. Це ситуація погляду в один бік – коли ви відчуваєте присутність партнера у погляді та сприйнятті, вас підтримує його плече – і ваша спільно-окрема спрямованість до Кохання та Гармонії – ви впевнені, оскільки ви односпрямовані – більшого годі вимагати. Захист особи – це цілісний комплекс елементів індивідуальної поведінки, такої, що має значення саме для даної особи, такої, що наповнюється змістом з самого існування особи; поведінки, інваріантної у результуючій поведінку взаємодії, але такої, що само-обмежена у своєму витоку. Колектив – це поле гри індивідуального сприйняття, керованого впевненістю без сподівань та очікувань.

― Особистість у стані облоги спрямовує увагу на захист – з’ясування відносин, фрустрація, маніпуляція. Особистість у Коханні – це такий самий набір пояснень, але спонтанний, неуважний, неважливий – зосереджений на індивідуальному побажанні всього найкращого, найбільш позитивних емоцій. Для того, аби індивідуалістичне трактування не уводило в оману нарцисизму, егоїстичного милування собою значним, або чогось подібного, необхідно пам’ятати про те, що особи взагалі не існує. Таким чином особисте відбувається у загальне – але мотивація такого вчинку властива людині – більш того, збільшуючи швидкість освідомлення відчуваєш, що сам факт наявності мотивації вже не бентежить – бо робиш щось для. Ошо каже, що у волі, незалежності, свободи – in-dependent – не-обумовлений - є два обличчя – одне воля від, вільний від, вільне від – чогось-чомусь-колись, а друге воля для всього.

― Бо останнє висвітлює загальний принцип перерозподілу енергії у всесвіті. Відмова від особистості полягає у безпосередній діяльності, швидкій свідомості, у зменшенні кількості часу, витраченого задля втілення ідеї. Тобто це визнання того факту, що моментальне індивідуальне сприйняття у своїй просторовій та часовій безкінечності тут-і-тепер досвіду – постійно перебуває у ситуації екзистенціального вибору, у мобілізованому комплексному ставленні, що спонтанно – і адекватно реагує на ситуацію. Такий алгоритм притаманний всім людям, але наслідки побутово ґрунтованого індивідуального емоційного нагромадження у вигляді ставлення, що стверджує захист власного поля, призводить до кількості та якості невротичних інтерпретацій зі знаком “-“ - це зайві витрати енергії уваги, енергії активної діяльності. Сприйняття вирішує все – тому спільна-суспільна гра, ґрунтована на спонтанному відчуванні, баченні буття-у-сприйнятті, тобто у своєму витоку не рефлексивно-соціально, а до-рефлексивно-екзистенціально – спрощує встановлення контакту з усіма проявами відомої реальності, та відчиняє двері до не-відомої.

― Контрольована тупість та сталкінг дона Хуана, гештальт підхід Перлза та Абсурдне буття Камю, або геніальне просвітлення Гусерля у вигляді феноменології та інтенціональної свідомості – пропонують моментальну рефлексію-рефлект відображення на конкретних засадах, вивільняють потужну енергію людського принципу у активний вибух сприйняття-ставлення; це практична та прагматична гра уяви – відчування, щирість, відвертість. Задля того, аби запровадити богоподібність, її необхідно творити, довіряти їй у відчуванні, задля відчування необхідно створити альтернативний домінуючий контекст індивідуального сприйняття – тобто соціально-суспільні засоби колективного співбуття співпрацюють з екзистенціально-індивідуальними.

― Це більш ніж можливість – це сучасність, що її затверджено у свідомості – лише порядок відчування усвідомлюється інакшим, більш адекватним чином. Все, що говорять про медитативне сприйняття – правда: воно властиве людині, як уособленій-о-формленій енергії, і тому утримування від суджень – епохе – переорієнтація інтенції уваги-означення – призводить до відповідного результату відчування-бачення енергії та сателітних наслідків – збільшення тривалості життя, телепатії, телекінезу, невразливості і т.д. Особа, що шукає власної богоподібності, власної узагальненості у гармонійному поєднанні з Усім Одразу – неодмінно знайде її, оскільки шукає, а пошук – це інтенція уваги сприйняття-відчування, та сприйняття семантично-семіотично означуваного.

― Маркса, що говорить про вибір особою власних соціальних умов буття, слід розуміти буквально – і це спрощуватиме розуміння значення соціального статусу особи, як будівельника-у-спільноті та будівельника-на-самоті – обидва вектори діяльності у контексті діяльності-у-сприйнятті односпрямовані, тобто це один вектор. Свідоме існування призводить до екстазу безперервного свідомого існування – радість призводить до відчування радості з приводу радості – це циклічність свідомості, як автономного комплексу – покладіть на місце радості будь-яке інше відчування – отримаєте такий самий результат.

― Задоволення просвітленого набагато інтенсивніше, ніж відомі задоволення, оскільки воно належить людині, як людині –
без яскравого споживацького оздоблення задоволення власника, обмежуваного захистом “ВЛАСНОЇ-власності”;
задоволення просвітленої людини полягає в тому, що вона може і хоче дати – і д а є;
у відмові від будь-чого задля такого задоволення – відмовляючись, людина припиняє споживати щось, що їй не належить – задовольняючи себе на індивідуальному рівні власноруч, самотужки, оскільки цей рівень найближчий до Всього.
...Свідоме вживання підсилювачів ментальної активності, що спрямоване на визволення уваги для, переорієнтація мотивів існування-у-діяльності у контексті містичного, магічного, практичного та прагматичного, цільового та контрольованого психотехнічного – методичного, методологічного – вжитку – сприяє активізації занедбаного мистецтва богоподібності.

― Саме тому індивідуальне, законодавче, політичне та економічне (нехай!) ігнорування питання ентеогенів – це зупинка у еволюційному поступі людського принципу. Справа не в забороні – оскільки, як ми бачимо, вона не призводить до передбачених таким перебігом соціокультурних подій наслідків та видозмін – у індивідуальному відношенні та у соціальних сферах, перетворюючись на стереотип сприйняття, коли один бік виробляє, а інший забороняє – а за цікавим та насиченим спецефектами яскравим шоу в умовах суспільно-пасивної споживацької побутової уваги, беззмістовних з огляду на всесвітню гармонію емоцій – слідкують сотні мільйонів уважних описів реальності – тих, що споживають. Кіноленти, ток-шоу, музика, книги, часописи, літописи, новини. Ця вся тусовка призводить до збільшення в когось грошиків, а в когось – неврозів. Нехай, поки ми не запровадили кращого еквіваленту соціальної оцінки витраченої енергії, ніж гроші – і на шляху до цього альтернативного еквіваленту – давайте оберемо свідому легалізацію, державний контроль, увагу та розуміння, відчуття та тишу – і будемо заробляти такі самі гроші.

― Важкими наркотиками необхідно знехтувати, відкидаючи їх використання – героїн і т.д. що стосується синтезованих інваріантів опіатів, морфінів. Знешкодьте проблему, перебудуйте ставлення, ліквідуйте нестачу вражень – але застосуйте для цього всі наявні механізми соціального та індивідуального контролю створення інформаційного простору сприйняття, створіть терапевтичну культурну ситуацію, що здатна само-контролюватися завдяки носіям індивідуального сприйняття та лабільній суспільній системі влади. Бо ставлення відіграє вирішальну роль – отже супровід у вигляді підсилювачів займе відповідне відведене у системі місце звичайного засобу, а не бажаної цілі задля прижиттєвого досягнення.

― Очікувати від органів влади – а конкретніше від представників влади на сучасному етапі самостійної уваги до будь-яких індивідуальних проблем годі – у сучасній ситуації відповідальність зосереджується на окремій особі, що здатна організувати себе – і знайти порозуміння з іншими активними – задля спільної праці у напрямку спільного бачення. Апаратних осіб необхідно адекватно використовувати вкупі з фінансово спроможними особами – доки ці, обумовлені історичним розвитком суспільства факти соціального аспекту комплексної уваги індивіда, його буття-у-колективі – будуть відігравати свою роль, авторитетно означуючи інформацію. Сприйняттєва прагматичність, ґрунтована на не-важливості, намірі, волі, свідомому Коханні, Гармонії, Радості та оформлена у процесуальне втілення контрольованою тупістю, сталкінгом, гештальтом, абсурдом – або будь-чим з того, що обирається у безкінечно-потенційному інформаційному полі людської культури – призводить до адекватної оцінки, до максимального співбуття-у-всьому за будь-яких контекстуальних умов як на індивідуальному екзистенціальному рівні буття ставлення-означення, так і на колективному, структурованому в апарат владних ієрархій – на тому етапі, доки не відбудеться цілковита відмова по всьому світу – відмова від контролю у вигляді постійної репресивної соціалізації. В обох випадках – це потужне джерело позитивної енергії, що виправдовуватиме наше попереднє безглузде існування перед Всесвітом, що ми його занапастили бридким пластиліном я-кання-мене-кання-мені-кання. Фе! Годі вже, он де марципани – скуштуймо краще смачненького!


Голо-совалка
Правила

+2Шедевр! Одно из лучшего здесь!
+1Понравилось
+0.5Что-то есть
0Никак
-0.5Хуже чем никак
-1Отстой
-2Пиздец, уберите эту хуйню с Тепловоза!
Средняя оценка крео: . . .
Проголосовавших: 2

! Голосование доступно только авторизованным пользователям






Перейти в профайл, отправить ЛС

Mozgoeб Metaxyeвitch пишет:

кости
Манифесто арт-пропагандо
стремление дождя
алмазные пуговицы
агитаторам!
дневник (фрагмент)
слово 1.5
Той ворог
"Советы выпускников", выпуск 6, 2002 год (креатив удален)
Сашенька
нравослов 1.0
Видение курильщика опия, созерцающего закат на берегу моря за секунду до того, как пчела своим полетом вызвала сон у Сальвадора Дали
Полная энциклопедия ересей. Предисловие
локус абсурдум
Ондатр
идиотека дубль раз
Философия Божевилля
Монолог члена партии о пользе гигиены
монолог поэта-самоубийцы
на волне японского цунами
молитва в стиле "М"
 
... и еще 91 креативов ...



Mozgoeб Metaxyeвitch отстаивает:

Красных
***
аддикция
ecce homo!
боддхичитта
бес-о_слов(и…е
D Е З И Н Ф О Р М А Ц И Я
ХРОНИКИ ОДНОГО МГНОВЕНИЯ (de visu)
неотправленное письмо
прст
Двадцать три мгновения человека
хз
каноэ
Чтоб ему было кисло!
в июле
пора вознесения
параллели
баzz
параболоидный джаз
***паруса***
Королева Ночь
 
... и еще 4 отстоев ...




КОММЕНТАРИИ


 Olena Semenchuk  1   (208700)     2010-05-20 09:41
это вы копируете или пишете?

 nonhuman-girl  2   (208703)     2010-05-20 09:59
очинь длинное почитаю потом...

 Та, что на ушко шептала  3   (208749)     2010-05-20 13:07
черный квадратик из отдельных прямоугольничков, на втором прямоугольничке ощутила, как смыкаются веки.

 олейна  4   (208849)     2010-05-21 11:53
ты очень умный
кто еще, кроме тепловозников, обречен это прочесть?

 Mozgoeб Metaxyeвitch  5   (208867)     2010-05-21 14:40
пока в полном объеме 278 листов А4 осилил только мой друг. Я не читал, но знаю практически наизусть.

---Olena Semenchuk 1
канешна капирую, делать нечего - писать...



НУ ЧТО?


Сегодня пятница! В пятницу разрешено писать каменты анонимусам!

имя: Вы не авторизованы
текст:
кнопка: (или CTRL+Enter)
Вход для Машиниста Tепловоза
©2000-2015 ТЕПЛОВОZ.COM