тепловозтепловоз.com

выйди за пределы восприятие без границ


В Тамбуре

19:53 griol: так, запам...
21:23 Казлец: ---stenis1...
10:09 Bief: В Медузки ...
20:48 Chinasky: ---pliker ...
09:41 wdr: ---Chinask...


В Камментах

00:52 То шо про мене ... к скрыто: Мудрый монах и ...
01:12 Chinasky к Chinasky: Інколи
23:28 Gurgen к Юрий Тубольцев: Парадоксальные ...
14:14 Сплюшка к Chinasky: Інколи
23:54 Казлец к Чайка: Медведица


Вход
ник:
пароль:
Забыли пароль? Регистрация


Отдельные вагоны

Литконкурсы

Спам Басаргина

Багаж

Предложить в Лучшее

Книга ЖиП

...ДИЗМ

Автобан

Вова, пошел нахуй!
Последнее: 2023-06-02 08:30
От Ооо

Спецтамбур для объявлений
Последнее: 2019-09-30 15:38
От Шкалабалав


Сейчас на сайте зарегистрированные:




Наши кнопки
ТЕПЛОВОZ.COM: Восприятие без границ!

Добавь кнопку Тепловоза на свой сайт!

Укр>Рус переводчик

Лента креативов
21 дек 2009 PawlikDoc: Омріяна весна (3) -0.14 (7)    
21 дек 2009 [Имя было скрыто] олейна: Ёлка (26) +1 (8)    
21 дек 2009 [Имя было скрыто] Maksim Usachov: Христофор Николаевск... (7) +1 (7)    
-> 21 дек 2009 Mozgoeб Metaxyeвitch: незвичні сценографії (9) ... (3)    
20 дек 2009 романтист: Новый год (0)    
20 дек 2009 Гадюк: На брудершафт с Мишей (2) ... (1)    
20 дек 2009 Дядя Миша и дядя Света: Новогодний реализм (1)    


КРЕО2009-12-21 : Mozgoeб Metaxyeвitch : незвичні сценографії версия для печати печать с комментами

- геть, коханко! не розумію тебе. геть, коханко! не треба нічого розуміти. геть, коханко!

- куріть, пане. куріть, пані. справа в тому, шановні, що справа зовсім не в цьому.

- ага! є такі штуки – наркотики. ха-ха-ха! наркотики! це такі штуки. вони є.
ага! куріть, пане, і ви, пані. ага! справа в тому, що наркотики – це дурня. ага! куріть, пане, це така штука, що її необхідно курити, пані. ага! це не наркотики.

- ха-ха-ха! наркотики!

- ага! є такі штуки, що їх вам не вистачає все життя. ага! але то не наркотики – то враження від наркотиків. ха-ха-ха-ги-ги-ги! але то не від наркотиків – то від вас самих. ага! куріть, пані, посміхайтеся. посміхайтеся і ви, пане. ага! ні, то не наркотики.

- геть! коханко! ха! ага! хо-хо-хо!

- хіхіхіхіхіхіхіхіхахахахахахахохохохогигигигегегегогого!!!

- ага! то не наркотики сміються – то ви смієтесь. то не наркотики звикають вас – ти ви себе звикаєте. то не наркотики вас вбивають – то ви себе вбиваєте. ага! куріть, пані.

- є такі штучки. так. але то не штучки – то не жарти. то не жарти зі штучками – коли ви знаєте, чого ви хочете від цих штучок. то вже пізнання. ага! га! ковтайте, пані. ковтайте, пане. то не гидота, то смачненьке. так. тік-так-тік-так. за двадцять хвилин від вас не залишиться нічого – ані шматочку, ані крихти, ані атому. бо так. бо це не наркотики. ха-ха-ха!

- бачите? я ж казав. ага! ні то не ви. то навіть не наркотики. ага! оце питання. коли вам дуже-дуже зранку буде погано – то не ха-ха, і то не наркотики, то вам погано. ага! куріть, пані.

- ага! геть, коханко. геть, коханко. і ця коханка теж геть ніяка. всі люди навкруги геть ніякі, коли ви – ага! – але то не наркотики то – ви безглузді. нерозумні. так. ха-ха-ха! то ви смієтесь. а коли болить – треба не боліти. ага! але то не наркотики. ги-ги-ги!

- коноплі, ги-ги. ага! елс, гигигигигигигигигигигигигигигигигигигигигигигигиги. ага! мескалін. -------------------------- ага! але то не наркотики, то не галюцинації. то реальності. уважно читайте запропоноване. бо так. бо інакше – це наркотики. а читатимете – і то вже не наркотики. то підсилювачі. ага! ха-ха-ха! наркотики! ха-ха-ха! куріть, пане, куріть, пані.

- океан відчуттів. ага! то не наркотики – то ваше сприйняття. то ваша увага – увага до океану відчуттів, який отут – ось, бачите. тут – саме в цю мить. ага! але то не наркотики. то ви – саме в цю мить.

- що ви кажете, пані? ще трохи? руки тремтять? читайте уважніше – треба менше пити. треба було менше пити. треба було менше пити. ага! ха-ха-ха! де б його взяти, отого, ну, ви ж знаєте. але то не наркотики. то ви. хочеться. ага! ха-ха-ха! гогогогогогогого!

- ага! куріть, пані. куріть, пане. справа в тому, що ви собі обираєте настрій. розумієте – ат, що я кажу, де вам це знайти таке слово, аби воно вас порозуміло. ага! ха-ха-ха! от ви і зрозуміли. так. справа у настрої та вашій волі, вашій увазі. ага! то не наркотики. ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха! то ви. саме в цю мить. знаєте все. ладні на все – на все заради кохання. бо ви спрямовуєтесь на кохання. ага! геть, коханка. геть ніяка. ага!

- куріть, пані. той, хто не розуміє, як-от це люди таке курять – той просто не розуміє. його можна навчити розуміти – навчити його медитації, навчити холотропного дихання – і тоді ніякого елсу, ніякого мескаліну, ніякого алкоголю, ніякого ганджу. ага! ха-ха-ха-ха-ха-ха! го-го-го-го-гигигиги-ге-ге-ге-хе-хе-хе-хе-хі-хі-хі-хі-хо-хо-хо-хо! той, хто не розуміє – втрачає лише з того, що він не розуміє. ага! ні, з того, що він не відчуває – оце. так. ага! оце таке веселе! веселе аж дихати важко. ха-ха-ха-ха-ха!

- є мозок – і є відмозок. отмозг. отмозг сфєри. хуй кобили. ха-ха-ха-ха-ха! то не гидота, пані, то шифєр. так. такий собі шихфер. шихфер до зачинених дверцят вашого буття. використовуйте цей ключ. вживайте його – як ключ. і що? і нічого. ага! ха-ха-ха-ха! куріть, пане, куріть.

- у клюб, на танці. там будуть такі танці, якщо це екстазі! ой! ага! ой! ох! ах! ух! ага! ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха! але то не наркотики танцюють – то ви танцюєте! всюди. ага!

- що ви кажете! хєрня, кажете? без проблем! ага! хаха-ха-ха-ха-ха-а-а-а-а-ахахахаха-а-ахахххх! хєрня – це коли ви несвідомі. хєрня – це коли ви вважаєте цей Світ своєю власністю. хєрня це коли ви ображаєтеся. хєрня це коли ви жалісні до себе. ага! ха-ха-ха-ха-ха! а коли ви всіх кохаєте – це не хєрня, це кохання. от. ага! куріть, пане, куріть.

- бачите о-о-те сонце, ліворуч? ага! ха-ха-ха-ха-ха! то не наркотики, то сонце ліворуч. то не наркотики кохають вас – то ви кохаєте всіх, користуючись підсиленням ментальної активності. і не лише ментальної – більше чуттєвої. ага! читайте уважніше кастанеду, то ви зрозумієте, що наркотики – це все дурня. все залежить лише від вашого бажання. але ж ви несвідомі щодо можливостей вашого бажання, та як воно взагалі фуричить. ага! ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха!
- куріть, пане. куріть, пані. хі-хі-хі-хі-хі!

- то не наркотики – то засоби для сприйняття по іншому. чхати всі споживачі хотіли на всі заборони! ага! а-а-ааапчхи! пчхи! ага! куріть пане, куріть, пані. е-ех! ха-ха-ха-ха!

- бідненький! блідий та мертвий. передозував вражень. ну і нічого – у наступному житті він обиратиме більш прагматично, більш впевнено, більш – м-м-м – більш життєво. так, аби не помирати від передозування.

- ага! ха-ха-ха-ха! все, що обирається – все залежатиме від вас – від вас. винуватців інших немає – один ви. ага! але то не наркотики – то забавка.
ага! гадаєте? ну, спробуйте. ага! то не наркотики – то екстаз. то самадхи. нірвана. гармонія. медитація. ну? подобається? так, то не наркотики, треба попрацювати. наркотики – то просто. раз! ага! ха-ха-ха-ха-ха-хі-хі-хі-хі-хі!

- геть, коханко. сумно, правда? ха-ха-ха-ха! так сумно, що плакати хочеться. ага! ха-ха-ха-ха! коли прагматично використовувати підсилювачі, вони впливатимуть на вашу свідомість. на вашу увагу.

- ага! де тут був... був тут десь... десь був... десь тут... де був? хто? ага! го-го-го! не було такого ніколи.

- коли прагматично ширятися – то вже не ширятися. то інше. то спроба віднайти себе. але скільки процентів з тих, що ширяються, здогадуються про те, що вони заглиблюються у пошуки певного кожного разу? і що цей час можна використати для створення шедевру будь-якого характеру із запропонованих культурою. ага! ха-ха-ха-ха! хоххохохохохххооооххооаааааахххаааааооо!

- куріть, пані. куріть, пане. два куби. три куби. це лише куби. головне – у вас. всі кубики до одного місця. скільки б тих не було гарних. ого! ага! ха-ха-ха-ха-ха-ха! ви краще за всі кубики. ви. саме в цей момент. саме тут. ага!

- відчуваєте! так. це таке приємне. отут. це кохання. це не ширятися. ой! міліція! ой! ага! ха-ха-ха-ха-ха! хіба що. таке враження, що міліціонери не ширяються. ха-ха-ха-ха! і не курять! о-о-о! ха-ха-ха-ха-ха-ха! і елс ніколи ці хлопці не пробували!

- ага! були одного разу такі собі хлопчаки у беркутах, відібрали вони у інших хлопчаків тридцять марочок і нажерлися отого елесде по дві на рило ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха!!!! аж не дуже смішно їм було уперше дві... хе-хе-х-ех-ех-хе-хе-хі-хі-хі-хо!

- куріть, пане офіцер. так. непоганий. ми вам гроші. ви нам ґандж. ми вам гроші. а кубики?! ай, дядя, отпусті, больно. ай! це не наркотики – це міліція. це не наркотики – це ті, хто анічогісінько не розуміють в підсилювачах. бовдури!

- ага! ха-ха-ха-ха! а закони треба змінювати, це точно ха-ха-ха!

- до одного місця всі сентименти. давно вже пора зрозуміти. ага! ха-ха-ха-ха-ха! куріть, пане. куріть, пані. ага! то не наркотики – то над-важливе ставлення до себе, егоїзм. ат! банально! ха! ви чули! половина всіх шедеврів, що їх понавигадувало стільки спітнілих митців, вигадували, користуючись підсилювачами. або медитацією. одне не суперечить іншому, бо треба всього по трохи. ага! ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-хе-хе-хе-хе-хе-хо-хо-хо-хо-хо-х-ехееее! бо до всього ставитися, як до справи Сили.

- дурня! дурня це все про звикання. звикають до певних груп підсилювачів. не вживайте тих груп. медитуйте. ага! куріть, пані. куріть, пане. а робити можна все, що завгодно. будь-які. будь-яке. будь-якими. ага! але то не наркотики – то творчість. то не наркотики – то малюнок, пісня, віршик, візерунок, будинок, жінка чи чоловік. читайте уважно кастанеду. ага! ха-ха-ха-ха-ха!

- ага! куріть. коліть. ковтайте. ага! хо-хо-хо-хо-хо! робіть, що завгодно – але задля чого? задля себе? задля себе йдіть у монастир. задля себе йдіть у психлікарню. ага! увага! увага! то не наркотики – то особиста справа кожного, чого б він побажав собі у своєму житті. як прожити, як пробігти, як! як! як! як? отак! ага! ха-ха-ха-ха! психотехніки – так. так. це воно! але це не задля наркотиків – задля всіх людей. щоб всім було добре. то не наркотики – то підсилювачі. ага! батарейки уваги. медитація – це спосіб підключитися до кінця життя до найцікавішого каналу – кохання та гармонії. у порівнянні з медитацією, нірваною, самадхи та з тим, що бачить маг – всі підсилювачі просто чай. чи кава. те, що відбувається з людиною під лсд – це дитячі забавки для малолітніх у порівнянні з тим, що відбувається з енергією. ага! ха-ха-ха-ха! куріть, пане, куріть, затягуйтеся. читайте мантри. пишіть вірші про кохання. ага! запропонуйте цьому нездалому суспільству себе у коханні. навчайте діточок. будуйте. фарбуйте. ага! робіть магічні паси. ага! ха-ха-ха-ха!

просвітлення=(лсд+мескалін+канабінол+екстазі+шифєр+псілоцин+героїн) х ⁿ

- ага! ха-ха-ха-ха-ха! станьте магом – ви побачите такого, чого ніколи не бачили. станьте просвітленим! станьте буддою! ага! станьте ісусом. і тоді ви створюватиме галактики. ага! але то не наркотики, це точно. то ви, справжні.


Голо-совалка
Правила

+2Шедевр! Одно из лучшего здесь!
+1Понравилось
+0.5Что-то есть
0Никак
-0.5Хуже чем никак
-1Отстой
-2Пиздец, уберите эту хуйню с Тепловоза!
Средняя оценка крео: . . .
Проголосовавших: 3

! Голосование доступно только авторизованным пользователям






Перейти в профайл, отправить ЛС

Mozgoeб Metaxyeвitch пишет:

кости
Манифесто арт-пропагандо
стремление дождя
алмазные пуговицы
агитаторам!
дневник (фрагмент)
слово 1.5
Той ворог
"Советы выпускников", выпуск 6, 2002 год (креатив удален)
Сашенька
нравослов 1.0
Видение курильщика опия, созерцающего закат на берегу моря за секунду до того, как пчела своим полетом вызвала сон у Сальвадора Дали
Полная энциклопедия ересей. Предисловие
локус абсурдум
Ондатр
идиотека дубль раз
Философия Божевилля
Монолог члена партии о пользе гигиены
монолог поэта-самоубийцы
на волне японского цунами
молитва в стиле "М"
 
... и еще 91 креативов ...



Mozgoeб Metaxyeвitch отстаивает:

Красных
***
аддикция
ecce homo!
боддхичитта
бес-о_слов(и…е
D Е З И Н Ф О Р М А Ц И Я
ХРОНИКИ ОДНОГО МГНОВЕНИЯ (de visu)
неотправленное письмо
прст
Двадцать три мгновения человека
хз
каноэ
Чтоб ему было кисло!
в июле
пора вознесения
параллели
баzz
параболоидный джаз
***паруса***
Королева Ночь
 
... и еще 4 отстоев ...




КОММЕНТАРИИ


 олейна  1   (196819)     2009-12-21 10:43
струя-немоя

 Mozgoeб Metaxyeвitch  2   (196834)     2009-12-21 13:40
ну вот...
а чья ж тогда?
кому струю?

 намнаплеватьштейн  3   (196858)     2009-12-21 18:53
что-то от Богдана Жолдака в этом есть...

"- ага! ха-ха-ха-ха! а закони треба змінювати, це точно ха-ха-ха!" - вот на этом можно было бы ставить точку, было бы заипись.

а так... каша, конечно, игрушечная такая кашка, но почему-то мне понравилось, хихихихигыыгыгыгы.

 Мне впадло было писать мое имя  4   (196862)     2009-12-21 21:52
не четал жолдика

 мозгодолб  5   (196863)     2009-12-21 21:55
не четал жолдика ваще никак но приятно по слухам он хорош...
ага, значит без морали реальной - я как жолдик, а с нужной моралью - кашка... тересненько
посему смею заключить умовывод, что с доном хуаном тяжко... ну да - 11 томов по 500 страниц... хуясе...
это ж ищо и делать надо - мало просто зеньками хлопать и мыслями спорить...
кашка, точно...
конопляная, с сахером...
спс!

 намнаплеватьштейн  6   (196880)     2009-12-22 11:31
моего любопытства в свое время хватило на три тома, инерции - еще на три, выдержки - еще на два, потом я спрятала Кастанеду в далеки глубокий мешок и сказала "спасибо, уходите"

не знаю, на меня вообще разговоры о расширении сознания, психотропах и дымной магии нагоняют тоску. я сразу начинаю зевать, скучать, а особенно если это не просто обмен опытом, а еще и морализаторство какое-то.... бэ. нудота. хотя вроде к подобным экспрериментам отношусь лояльно.

а по поводу текста - уже высказалась.
отак.

 Loffofora  7   (196901)     2009-12-22 18:00
Гарно, відчутно. трохи затянуто але гуд.

по крайній мірі мені сподобалось
твердий +1.

иду созерцать воду...
я маг да ето я ето не они , не наркотики
ха ха ахаха хах...

 nlo  8   (197131)     2009-12-25 06:40
Это не я люблю наркотики, это наркотики любят меня (с)
+1

 Мне впадло было писать мое имя  9   (197202)     2009-12-26 16:49
кастанеда не панацея.
да и не в мальчике карлитосе вовсе дело - он лишь проводником был текста и идеи.
дело в людях, которые живут как нелюди.
обидно.
и этим людям не помогает смотреть рекламу и читать уэльбека или коэльо или жолдака или мураками или кто там сейчас особо модным стал...
не помогает все это им быть более человечными, добрыми и любящими.
вот и все.



НУ ЧТО?


Сегодня пятница! В пятницу разрешено писать каменты анонимусам!

имя: Вы не авторизованы
текст:
кнопка: (или CTRL+Enter)
Вход для Машиниста Tепловоза
©2000-2015 ТЕПЛОВОZ.COM