тепловозтепловоз.com

выйди за пределы восприятие без границ


В Тамбуре

19:53 griol: так, запам...
21:23 Казлец: ---stenis1...
10:09 Bief: В Медузки ...
20:48 Chinasky: ---pliker ...
09:41 wdr: ---Chinask...


В Камментах

01:12 Chinasky к Chinasky: Інколи
23:28 Gurgen к Юрий Тубольцев: Парадоксальные ...
14:14 Сплюшка к Chinasky: Інколи
23:54 Казлец к Чайка: Медведица
00:56 Chinasky к Chinasky: МаНтРа


Вход
ник:
пароль:
Забыли пароль? Регистрация


Отдельные вагоны

Литконкурсы

Спам Басаргина

Багаж

Предложить в Лучшее

Книга ЖиП

...ДИЗМ

Автобан

Вова, пошел нахуй!
Последнее: 2023-06-02 08:30
От Ооо

Спецтамбур для объявлений
Последнее: 2019-09-30 15:38
От Шкалабалав


Сейчас на сайте зарегистрированные:




Наши кнопки
ТЕПЛОВОZ.COM: Восприятие без границ!

Добавь кнопку Тепловоза на свой сайт!

Укр>Рус переводчик

Лента креативов
6 ноя 2006 Намнаплеватьштейн: NS 18.10.06 (13) ... (3)    
6 ноя 2006 Данил Кравченко: Два случая из жизни клана Шепелявиных (8) ... (2)    
6 ноя 2006 ясмаленькойбуковки: время собирать камни (22) ... (3)    
-> 5 ноя 2006 Наречена Джима: Батьки?,генетика, думки... (3)    
5 ноя 2006 Снов: Лена и однокомнатная квартира (4)    
5 ноя 2006 Inesskiss: "Щипачи" (51) ... (2)    
5 ноя 2006 PieceofSoul: спроба словесного портрету (29) ... (2)    


КРЕО2006-11-05 : Наречена Джима : Батьки?,генетика, думки... версия для печати печать с комментами

Цікаво, що саме ми можемо отримати від батьків генетично? Кажуть, що гомосексуалізм переходить генетично. Настуся думала про те, що можливо їй подобаються дівчатка, том у що її мама теж трохи лесбіянка. Вона так цілується з і своїми подругами... А може вона сама по собі така. Хоча більше вона схиляла лась до думки, що все жінки трохи бі. Тобто ,що всі люди трохи бі, а жінки бі всі до одної. А від батька генетично до неї перейшла схильність до меланхолії. „Він дивний, батько. Може тиждень жити в селі жерти один лише хліб з сіллю. А потім повертається додому їсть усе, що бачить. Це якийсь героїчний спосіб очищення карми – нічого не їсти, ні з ким не спілкуватись. Тижнями... Сам собі такий замикається і сидить, як у мушлі. Ну, справді. Як слизень у мушлі!” Отож, ця дивна меланхолійність – ні з того ні з сього Настусі терміново було необхідно сховатись від усіх, не розмовляти ні з ким тиждень-два, нічого не їсти, не пити, а тільки лежати у ліжку і дивитись на стелю. Або на підлогу. Навіть зуби не чистити тижнями... Настуся вирішила зайнятись дуже серйозними дослідами: чому вона більше за все в житті боїться стати схожою на батьків? А як це відбувається в інших людей?
„Чому я не хочу бути схожою на маму? Не хочу бути товстою –боюся зайвих кілограмів... Мої 48 мене більше ніж влаштовують! Не хочу стати стервом – це дуже важлива причина нумер два. Не хочу жити в вигаданому світі і не бачити реального. Хоча, насправді, все це відносно щодо реального світу. Скоріше – це вона живе в реальну, а я у вигаданому. Але я не хочу в це вірити! Невже реальний світ – це бажати мати машину, щоб вийти на новий соціальний рівень? Невже в реальному світі необхідно купувати червону ікру на свята, щоб уся подруги бачили, як все чудово в цьому домі. Так, це і є реальний світ. А мій світ... А ще не хочу, щоб мої діти мене не розуміли і зовсім не знали, щоб я їх не розуміла і зовсім не знала... Щоб вони мене потроху ненавиділи. Щоб коли вони виходили на балкон покурити і я виходила теж – вони боялися, що ще одне моє слово і вони мене скинуть з дев’ятого поверху... Взагалі не хочу дітей.
Чому я не хочу бути схожою на тата? Ги... Зараз буде ціла черга принижуючих вбиваючих причин. Перша – не хочу щоб мене не поважали власні діти. Не хочу щоб мене жаліли. Не так жаліли, щоб там пригрівали заспокоювали. А жаліли ось так огидно, коли давляться очами повними співчуття, але ніяк не розуміння. Ця огидна жалість... Не хочу усе життя копирсатися в паперах. Збирати їх, колекціонувати, читати... Але не виносити з цього геть нічого!!! Ось чому я панічно боюся бути схожою на них. Але все одно іноді проглядає та чи інша їхня огидна риса. І за це я себе теж ненавиджу.
Цікавим завершенням роздумів на цю тему стали такі: я хочу бути схожою на... Лізку! Тому що вона вродлива, приваблива, зваблива. Може ці риси в мені є, але вони поки що дуже глибоко приховані... А у неї все зовні – це класно. Не тому, що вона має яскраву обгортку, а тому що вона така ж солоденька і в середині. Вона дуже розумна, вміє слухати – це викликає повагу до неї. Хочу й собі так... А ще вона дотепна – завжди в центрі уваги зі своїми історіями та анекдотами, знає що і коли розповісти. А мовчун, мовчун, мовчун... З нею легко спілкуватись! Є одна причина, чому не хочу бути на неї схожа – дуже часто хворіє. Але зараз мого боку – це не такий вже й недолік з боку долі...
Може й вона хочу бути на мене схожою хоч трішки? Ні... сказала це тому, що я багато страждаю. А хто винен? Я ж не хочу страждати! Хочу бути такою ж веселою і безтурботною!”


Голо-совалка
Правила

+2Шедевр! Одно из лучшего здесь!
+1Понравилось
+0.5Что-то есть
0Никак
-0.5Хуже чем никак
-1Отстой
-2Пиздец, уберите эту хуйню с Тепловоза!


! Голосование доступно только авторизованным пользователям







Наречена Джима пишет:

ти лише букавкі... і дужки...
Спека
Батьки?,генетика, думки...
Одноманітність їх різноманітних зустрічей
Приключения студентов на Западной Украине
Що таке хріново?
Джон Леннон
Черный чай
ЖИЛИ-БЫЛИ
Страшилки
Суслики
МЕТРО ПРИТЯГИВАЕТ И ОТТАЛКИВАЕТ.
Поиграем в классиков
ХВО РО БА
де жа вю
арізона дрімс
Чи випадково?
Маленькі історіі з метро
МІСТО ТИСНЕ
История про Колбасу
Чотири ти
 
... и еще 12 креативов ...



Наречена Джима отстаивает:

Замальовка
В ПОГОНЕ ЗА СЧАСТЬЕМ
ЕЖИКВЖОПЕНОЖИК
Нові види героїзму
Ти мене покохаєш!



КОММЕНТАРИИ


 Солдат  1   (96265)     2006-11-06 21:19
Понравилось

 MEDUZKA  2   (96379)     2006-11-07 17:35
Хорошо было б закончить тем, чем начала: в конце написать: "Не тому, що вона має яскраву обгортку, а тому що вона така ж солоденька і в середині. Вона дуже розумна, вміє слухати – це викликає повагу до неї. Хочу й собі так... А ще вона дотепна – завжди в центрі уваги зі своїми історіями та анекдотами, знає що і коли розповісти... З нею легко спілкуватись!" Настуся знов думала про те, що можливо їй подобаються дівчатка...
:)

 Наречена Джима  3   (96415)     2006-11-08 00:31
)))



НУ ЧТО?

Отправлять сюда комменты разрешено только зарегистрированным пользователям


ник:
пароль:
Забыли пароль? Регистрация
Вход для Машиниста Tепловоза
©2000-2015 ТЕПЛОВОZ.COM